Foto: Hollands Glorie in Nagellak

Kunst met nagellak 3

Hoe maak ik een bijpassende foto bij mijn besluit om Top Floor Pics Nederlandstalig te maken? Kies ik voor een typisch Nederlands landschap of pak ik het eens anders aan? Mijn voorkeur ging naar het laatste. Ik heb al vaker gespeeld met nagellak in mijn foto’s. De chemische substantie vangt weerspiegelingen en andere lichtbronnen, waardoor je met minimale inspanning een aantrekkelijke afbeelding krijgt. Nagellak komt ongeveer in alle kleuren van de regenboog en met een witte ondergrond kun je eindeloos variëren met scherpe contrasten. 

Het antwoord op mijn vraag? Koop drie potjes rode, blauwe en oranje nagellak. Giet verschillende patronen op een wit vel en voilà: een Nederlandse vlag verschijnt. Wat mij betreft geen betere manier om visueel te maken dat Top Floor Pics vanaf nu Nederlandstalig verder gaat.