Foto: Kijk mij!

Bijzondere gezichten van Londen_6

‘Zie ik er zo nonchalant en onge├»nteresseerd genoeg uit?’ ‘Zou ik zo genoeg likes krijgen?’ ‘Misschien moet ik toch nog een kwartslag draaien.’ Ik probeer me altijd voor te stellen hoe een Instagram Influencer denkt. Het is natuurlijk wel erg makkelijk om er zo op neer te kijken, maar influencen is nog buitengewoon lastig. Eigenlijk een fulltime baan. Je moet jezelf stylen. Je hebt mensen nodig die je fotograferen, die de foto’s nabewerken en daarna met ingehouden adem wachten totdat de likes komen. Als ze maar komen…

Als fotograaf ben ik daar natuurlijk ook echt niet immuun voor. Gezien het enorme succes van influencers kan ik er dus alleen maar met gepast ontzag naar kijken. Al is het maar omdat ze zo’n dankbaar onderwerp voor straatfotografen zijn.┬á

Onderdeel van de serie Londen Straatcouture & Onverwachte Modellen.

Posted in Niet gecategoriseerd